28 Maj 2020

Yahoo shton përditësimin e statuseve të Facebook

SHBA, 6 prill - Yahoo vazhdon të përfshijë elemente të rrjeteve për shoqërim në kuadër të të shërbimeve të veta.

Në fakt, duke filluar nga kjo javë përdoruesit e Yahoo Mail do të kanë mundësinë të përditësojnë statuset e tyre në Facebook nga Yahoo Mailbox.

Përdoruesit e Facebook do të mund të kyçen në llogaritë e tyre drejtpërdrejt nga faqja e parë e Yahoo Mail dhe gjithashtu të shikojnë profilet e miqve të tyre kur të pranojnë e-mail nga miqtë të cilët kanë dy llogaritë e tyra të ndërlidhura.

Në pyetje është një përditësim interesant për Yahoo Mail, i cili sipas kompanisë për analiza ComScore është një prej shërbimeve më të përdorura për e-mail në botë. Për këtë vit, Yahoo premton integrim edhe më të afërt me rrjetet për shoqërim.

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)