02 Prill 2020

Nga viti 2012 ‘Facebook’ me miliarda anëtarë

SHBA, 28 qershor - Rrjeti shoqërorë më i popullarizuar në botë ‘Facebook’ në vitin 2012 do të arrijë në 1 milliard anëtarë dhe për këtë është i sigurtë themeluesi i tij Mark Zuckerberg.

Zucker njoftoi se në ‘Facebook’ shoejt do të futet edhe ‘monedha kombëtare’ e quajtur ‘kredi’ me të cilët me paratë virtuale mund të luani lojëra në Facebook, por edhe për të paguar dhurata të ndryshme që mund t’ua dërgoni miqve tuaj në ‘Facebook’.

‘Kredia’ do të jetë ‘e ndryshme’ 10 cent për 1 kredi ose një dollar për 100 kredi, me çka 30% e shumës do të shkojnë në llogarinë e ‘Facebook’.

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 Prill 2020

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj, për t’u konsultuar lidhur me formimin e Qeverisë së re, ose shkuarjen në zgjedhje. (Zyra e Presidentit, ora 10:00) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiq. (Zyra e Presidentit, ora 10:30) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e Nismës, Fatmir Limaj. (Zyra e Presidentit, ora 11:00) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim përfaqësuesit e Grupit Parlamentar 6 Plus. (Zyra e Presidentit, ora 11:30)