06 Prill 2020

Microsoft integron Office me Web-in

SHBA, 13 maj - Word, Excel dhe programet e tjerë të Office hapen në mënyrë definitive për web-in.

I disponueshëm prej sot për ndërmarrjet, Microsoft Office 2010 paraqet pak të reja për ata që janë mësuar me versionin 2007, por shumë përmirësime në lidhje me funksionet, kryesisht për ata që përdorin modalitetet e avancuara të punës në ndërmarrje.

Për herë të parë është mundësia për të pasur disa aplikacioni në web-i për t’i ruajtur punimet në web, sesa në një kompjuter fizik, për të shkuar më pas për editim në modalitete të avancuara me programet më evolutive (Word, Excel, Powerpoint, Access) të instaluara fizikisht në PC.

Përveç kësaj të reje ka edhe shumë ndërhyrje në programet e veçanta për të punuar më mirë dhe më shpejt.

Shumë të reja janë përqëndruar tek Outlook-u që përveçse mund të menaxhojë një fluks më të madh mesazhesh, do të menaxhojë edhe integrimin me rrjetet sociale.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)