03 Mars 2021

Facebook, tani edhe me Micosoft Outlook

SHBA, 18 korrik - Micosoft Outlook sot është bërë më i socializuar, duke shtuar në lidhje edhe rrjetin shoqëror më të popullarizuar Facebook.

Lidhësi tërheq informacionet nga rrjetet sociale në programin Microsoft e-mail, kështu që ju nuk duhet të leni Outlook-un për të gjetur informacionet e kontakteve të paraqitura në faqen e Facebook.

Gjithashtu, kur ju dërgoni një e-mail për dikë, ju mund të shihni statuset më të fundit, gjithashtu mund të ftoni kontaktet direkt në Outlook, për t’u bashkuar me rrjetet tuaja sociale.

Më parë lidhësi ka punuar vetëm me rrjetin Linked In. Sot, kompania e Office ka shtuar Facebook dhe Windows Live Messenger.

Kjo ishte edhe më parë në dispozicion vetëm për Outlook 2010, e cila doli në pranverë. Kurse tani punon edhe me Outlook 2003 dhe 2007.

Njerëzit që tanimë përdorin Outlook 2010, do të marrin ndryshimet e reja të përditëshme nëpërmjet Microsoft.

Nëse ju përdorni Outlook 2003 apo 2007, këtu është vendi ku mund të shkarkoni Outlook Social Connector.

Kalendari

Ngjarjet e datës 3 Mars 2021 - Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë inauguron projektin “Fuqizimi i autonomisë universitare dhe rritja e llogaridhënies e transparencës së universiteteve të Ballkanit Perëndimor”. (Selia e Kolegjit IBCM, ora 9:00)

- Mbahet seanca gjyqësore kundër të pandehurit Enis Ramadani për vepren penale 'Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve'. (Gjykata Themelore në Ferizaj, ora 9:30)

- Avokati i Popullit, Naim Qelaj viziton ekspozitën për fëmijët e vrarë gjatë luftës “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”. (Biblioteka “Hivzi Sylejmani” në Prishtinë, lagjja Dardania, ora 10:00)

- Parlamenti i dytë rural shqiptar organizon konferencë për të diskutuar sfidat dhe veprimet konkrete për mirëqenien e banorëve të zonave rurale. (Platforma Zoom, ora 10:00)

- Pas rritjes së numrit të rasteve me COVID-19 në Gjilan, kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, mban konferencë për media pas takimit të Komitetit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19. (Zyra e krytarit Haziri, ora 10:30)

- Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit organizon ceremoninë e shpërndarjes së librave të botuar dhe të blerë me financimin e Departamentit të Kulturës në MKRS. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës, ora 11:00)