27 Nëntor 2022

Apple prezanton iPhone 14 dhe iPhone 14 Plus!

Seul, 8 shtator - Së fundmi, kompania e njohur Apple ka prezantuar iPhone 14 dhe 14 Plus, duke ruajtur pjesën më të madhe të dizajnit të iPhone 13 duke përfshirë pak a shumë të njëjtin nivel për kamerën selfie të telefonit dhe sensorët Face ID.

Sido që të jetë, iPhone 14 duket shumë si 13 në shikim të parë, me të njëjtin ekran të sheshtë.

Modelet amerikane të iPhone 14 eliminojnë gjithashtu pjesën fizike të kartës SIM, duke hyrë të gjitha në eSIM. Modeli standard i iPhone 14 fillon nga 799 dollarë dhe 14 Plus fillon nga 899 dollarë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)