18 Tetor 2021

Teknologji

YouTube feston ditëlindjen e pestë

SHBA, 16 shkurt - YouTube definitivisht ka bërë revolucion në mënyrën me të cilën ne shikojmë dhe publikojmë video materialet online dhe pak kohë pas paraqitjes është bërë lojtari kryesor në këtë pjesë të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë