04 Prill 2020

Teknologji

Menaxherëve u pëlqen Facebook-u

Romë, 11 gusht - Menaxherëve u pëlqejnë rrjetet sociale dhe përdorin kryesisht Facebook-un. Përveç mundësive të rrjetit, një në tre e përdor për të përgjuar. Natyrisht të spiunuarit janë kolegët dhe një... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)