24 Gusht 2017

Neymar të PSG

Paris, 2 gusht - Transferimi i Neymar të PSG do të këtë efekte në financat e klubit, por ky operacion nuk mund te gjykohet në përgjithësi, pasi PSG mund të shesë lojtarë të ndryshem për shuma të rëndësishme”.

Ky ka qene komenti i UEFA-s per Ansa lidhur me transferten e superkushtueshme te brazilianit.

“Te gjithe klubet e Evropes duhet te respektojne rregullat e fair-play financiar: UEFA do te analizoje ne detaje kete transferte, per t’u siguruar qe PSG respekton normat”. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Gusht 2017

- Agjencia për Menaxhim të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme me përkrahjen dhe asistencë nga KFOR-i do të zhvillojnë ushtrimin fushor “MASCAL”, me skenar rrëzimin e një aeroplani komercial, ku si pasoj ka lëndime në masë. (Aeroporti i Gjakovës, ora 9:00)

- Kryesia e OVL UÇK-së mbanë mbledhjen e radhës, e cila do të jetë e hapur edhe për media. (Selia e OVL UÇK-së, ora 13:00)

-  Vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Republikës së Kosovës ku do te behët zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)