06 Qershor 2020

Federata e Atletikes prezanton Gjysmë Maratonën 'Prishtina 2019'

Prishtinë, 27 prill - Federata e Atletikes së Kosovës ka bërë të ditur se sot në sallën e shtëpisë së sporteve në Prishtinë, Këshilli Organizues i Gjysmë Maratonës do të mbaj konferencë për media në të cilën do të jepen informatat kryesore rreth organizimit të gjysmë maratonës së këtij viti.

Sekretari i Federatës Atletike të Kosovës, Abdurrahman Shkodra ka thënë së  këtë vit është organizimi i 19-të i kësaj gjysmë maratone dhe këshilli organizues i saj do të bëj përpjekjet e tij maksimale që organizimi të jetë më i dalluari deri më tani.

Për organizimin, pjesëmarrësit dhe të rejat në lidhje me gjysmë maratonën e këtij viti do të njoftoheni në këtë konferencë me media.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)