17 Janar 2021

Rrahim Rexha, emërohet Zëvendësues i Drejtorit të Përgjithshëm AKSP-së

Vushtrri, 2 dhjetor - Rrahim Rexha, Drejtor i Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme  emërohet  Zëvendësues i Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.

Ky vendim është marrë në mbështetje të nenit 10, paragrafi 2 dhe nenit 11 të Ligjit Nr.06/L-113 për Organizimin  dhe Funksionimin e  Administratës Shtetërore dhe të Agjencive të Pavarura.

Rrahim Rexha, Zëvendësues i Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, obligohet ti kryej të gjitha detyrat dhe përgjegjësit sipas legjislacionit përkatës në fuqi.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 17 Dhjetor 2020

- Komuna e Deçanit në bashkëpunim  me Federatën Skitare se Kosovës organizon garën e skijimit 'Kupa e Gjeravicës 2021'. (Nisja për në Bjeshkën e Belegut nga oborri i Komunës së Deçanit, ora 8:00 - Arritja në Bjeshkën e Belegut, ora 10:00)