07 Gusht 2020

Qendra korrektuese e Gjilanit merrë masa për parandalim të përhapjes së virusit

 Gjilan, 23 mars - Në Burgun e Gjilanit janë marrë të gjitha masat për parandalimin e koronavirusit Covid-19, janë duke u zbatuar të gjitha rekomandimet për dezinfektim, por është i nevojshëm furnizimi nga qeveria me material mbrojtës.

Nënkryetari Arbër Ismajli, i shoqëruar nga kryetari dhe nënkryetari i Komunës së Novobërdës, kanë vizituar sot Qendrën Korrektuese, ku nga afër janë njoftuar për gjendjen atje dhe masat e ndërmarra.

“Ne do të jemi bashkë në këtë situatë dhe konfirmoj se me të gjitha mundësitë tona, do ta ndimojmë edhe këtë institucion. Jemi bërë bashkë krejt Anamorava për ta preventuar Covid19, pëerfshirë të gjitha institucionet”, ka thënë nënkryetari Ismajli.

Deri në këto momente gjendja është nën kontroll në këtë institucion, derisa ka potencuar se është e domosdoshme furnizimi me mjete mbrojtëse nga Qeveria e Kosovës.


Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Gusht 2020

 - Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-I9 nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës shqyrton planin operativ te punës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 9:30)

- Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj do të mbaj konferencë për media, në të cilën do të prezantoj aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura të ATK-së. (Qendra e Shërbimit të Tatimpaguesve, ish-ndërtesa e Gërmisë, ora 10:00)

- Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Salla e Kuvendit, ora