07 Qershor 2020

Mbahet takimi konstituiv i Task Forcës Shtetërore Kundër Narkotikëve

Prishtinë, 10 korrik - Sot mbahet takimin konstituiv i Task Forcës Shtetërore Kundër Narkotikëve tek të rinjtë dhe Siguri në Shkolla.

Në këtë takim Ministrat e Ministrive anëtare të TaskForcës dhe institucionet tjera të linjës, informojnë Task Forcën lidhur me aktivitetet e deritanishme si dhe me masat dhe aktivitetet që propozojnë të zhvillohen në kuadër të TaskForcës dhe fushatës kundër narkotikëve tek të rinjtë.

Mbledhja e TaskForcës Kundër Narkotikëve tek të Rinjtë dhe Siguri në Shkolla mbahet në ndërtesen e Qeverisë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)