03 Prill 2020

Lansohet ndërlidhja e sistemeve elektronike të prokurorive dhe policisë

Prishtinë, 10 dhjetor - Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) do të bëj lansimin e ndërlidhjes së sistemeve elektronike të Prokurorit të Shtetit, prokurorive dhe Policisë së Kosovës.

Ndërlidhja e sistemeve elektronike të Prokurorit të Shtetit, prokurorive dhe Policisë së Kosovës, do të ndikojë në shkëmbimin elektronik të dhënave në mënyrë më të shpejtë, të sigurt dhe më efikase.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë Bahri Hyseni, Kryesues i KPK-së; Aleksandër Lumezi, Kryeprokuror i Shtetit dhe Rashit Qalaj – Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 3 Prill 2020

- Banka Qendrore e Republikës së Kosovës mban konferencën për shtyp për zhvillimet në sektorin financiar pas paraqitjes së Pandemisë Covid 19. (Ndërtesa e BQK-së, ora 11:00)

- Kompanitë Rajonale e largimit dhe grumbullimit te Mbeturinave mban konferencë për medie (Zyret e Kompanisë “Pastrimi", ora 12:00)

- Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Prishtina' të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në objektin prodhues Kroni në komunën e Fushë Kosovës.

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e PDK-së në Prishtinë, ora 15:00)