06 Qershor 2020

Diplomon gjenerata e 54-të e Policisë së Kosovës

Prishtinë, 13 shtator - Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të, Policia e Kosovës (PK) organizon një ceremoni solemne e cila do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë pjesë përfaqësues të ndryshëm të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)