17 Janar 2021

ARC pezullon ofrimin e shërbimeve me palë në Kaçanik dhe Zubin Potok

Prishtinë, 2 dhjetor - Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), përkatësisht Agjencia e Regjistrimit Civil (ARC) ka njoftuar qytetarët e Republikës së Kosovës se në Qendrën për Pajisje me Dokumente dhe Qendrën për Regjistrim të Automjete në Kaçanik dhe Zubin Potok, disa zyrtarë të këtyre Qendrave  kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Për shkak të rrezikut nga përhapja e COVID-19, është marr vendim që Qendra për Pajisje me Dokumente dhe Qendra për Regjistrim të Automjeteve në Kaçanik dhe Zubin Potok, të pezullojnë ofrimin e shërbimeve me palë.

Deri në përfundimin e procesit të testimit të stafit të këtyre qendrave, të gjitha shërbimet e aplikimit për pajisje me dokumente, mund të bëhen nëpër Qendrat për Pajisje me Dokumente dhe Qendrat për Regjistrim të Automjeteve të komunave më të afërta për qytetarët.  

Përjashtim të rasteve të tërheqjes së dokumenteve të gatshme të cilat vazhdojnë të kryhen në QPD-në në Kaçanik dhe Zubin Potok.

Faleminderit në mirëkuptimin e qytetarëve në Kaçanik dhe Zubin Potok !

Kalendari

Ngjarjet e datës 17 Dhjetor 2020

- Komuna e Deçanit në bashkëpunim  me Federatën Skitare se Kosovës organizon garën e skijimit 'Kupa e Gjeravicës 2021'. (Nisja për në Bjeshkën e Belegut nga oborri i Komunës së Deçanit, ora 8:00 - Arritja në Bjeshkën e Belegut, ora 10:00)