05 Prill 2020

Siguri

Shënohet Dita e Diskriminimit Zero

Prishtinë, 1 mars - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime organizon sot aksionin në rrugë për të shënuar Ditën e Diskriminimit Zero.... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)