25 Shkurt 2018

Themelohet komisioni mjekësor për vlerësimin e shkallës së invalidëve të UÇK-së

Prishtinë, 30 tetor - Ministri i Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Skender Reçica, sot mori vendimin për themelimin e  komisionit mjekësor për vlerësimin e shkallës së invalidëve të luftës së Ushtirsë Çlirimtare të Kosovës.

Ky komision do të jetë i përbërë prej specialistëvetëkualifikuar dhe të dëshmuar të fushave mjekësore.

Pjesë e këtij komisioni do të jenë, në cilësinë e vëzhguesit,dhe nga një përfaqësues i  ZÇKL-UÇK, një i KMDLNJ-së si dhe një përfaqësues nga Shoqata e Invalidëve të UÇK-së.​

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 Shkurt 2018

- Në kuadër të Festivalit Olimpik PyeongChang 2018, pas sporteve të patinazhit dhe kërlingut, do të promovohet edhe sporti i hokejit. (Sheshi “Zahir Pajaziti”,  ora 14:15)