25 Maj 2020

Mjek nga Holanda vijnë në Kosovë

Prishtinë, 25 prill - Care For Kosovo Kids për herë parë sjellë në Kosovë stafin e Princess Maxima Center, qendres pediatrike-onkologjike me te madhe në Evropë. 

5 mjek nga kjo qender do te jenë në Prishtinë prej dates 29 Prill – 30 Prill në kuader të memorandumit te bashkepunimit ne mes te Qendres Klinike Universitare te Kosoves, fondacionit World Child Cancer nga Holanda dhe Princess Maxima Center te  Utrecht-it inicuar nga  prof.Gertjan Kaspers drejtor i Akademise se qendres Princess Maxima ne bashkepunim me Care For Kosovo Kids.
 
Qellimi i partneritetit ne mes te paleve dhe qellimi i programit eshte qe te optimizojne kujdesin mjekesor per femijet me kancer ne Qendren Klinike Universitare te Kosoves. 
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 Maj 2020

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në shenjë nderimi për të burgosurit shqiptarë të vrarë para 21 vjetësh viziton Burgun e Dubravës në Komunën e Istogut. (Burgu i Dubravës ora 10:30)