14 Tetor 2019

Hapet shkolla Immunologjike me karakter Evropean

Prishtinë, 27 shtator - Për herë të parë në Kosovë do të mbahet Shkolla Immunologjike me karakter Evropean.

Ky shkollim është organizuar nga Federate Evropeane e Shoqatave Imunologjike (EFIS) në bashkëpunim me Asociacionin Kosovare për Imunologji Astme dhe Alergji.

Në ketë shkollë ligjerues janë Profesorët me eminente nga lemia e Imunologjisë Evropeane me pjesëmarres nga Austria, Gjermania, Finlanda, Bullgaria, Turqia, Bellorusia, Ukraina, Rusia, Shqipëria, Mali i Zi etj. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 14 tetor 2019

- Shefja e BE-së në Kosovë, Ambasadorja Apostolova, do ta hapë vitin e ri akademik në Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë. (Kampusi i IBCM-së, Mitrovicë e Jugut, ora 10:00)

- Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit mban sesionin informues në thirrjen për aplikim të publikuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë me bizneset e komunës. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, ora 10:00)
 
- Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet e OKB-së në Kosovë - Ekipin e OKB-së së Kosovës nën koordinimin e Zyrës e Koordinatores për Zhvillim do të shënojë Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. (Menza Ramiz Sadiku, ora 15:00)