05 Prill 2020

Mbështetja dhe ndihma për komunat është prioritet i MAPL-së

Prishtinë, 21 shkurt - Ministrja e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal z. Emilija Redžepi, sot priti në zyrën e saj Kryetarin e Komunës së Mamushës, Abdulhadi Krasniq, me të cilin diskutuan për sfidat dhe gjendjen  me të cilën po përballet komuna e Mamushës.

Në bashkëbisedim me ministren, kryetari Krasniq theksoi nevojën e  ofrimit të ndihmës  dhe mbështetjes nga ana e MAPL-së. Ministrja Redžepi theksoi se brenda kompetencave të ministrisë, në të mirë të të gjithë qytetarëve, në këtë rast, qytetarëve të komunës së Mamushës, do të gjej një mënyrë për të ndihmuar këtë  qeverisje lokale, ku dhe me ç’rast  aktiviteti i saj  i parë, do të jetë vizita e kësaj komune me shumicë turke.

Gjithashtu, në përfundim të takimit, ministrja Redžepi theksoi edhe një herë se MAPL-ja është gjithnjë e gatshme, si për komunën e Mamushës, e po ashtu edhe për të gjitha komunat  e Kosovës.​

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)