07 Mars 2021

Hungaria dhe Danimarka urojnë Sejdiun

Prishtinë, 15 shkurt - Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, me rastin e përvjetorit të dytë të pavarësisë së Kosovës, ka marrë mesazhe urimi nga Presidenti i Hungarisë, Laszló Sólyom si dhe nga Mbretëresha e Danimarkës, Margrethe II, tekstet e të cilave po i japim në vijim:

Mesazhi i Presidentit të Hungarisë, Laszló Sólyom

Me rastin e Ditës Kombëtare të Kosovës, më lejoni që në emër të Republikës së Hungarisë, t’ju shprehë urimet e mia më të mira për popullin e Kosovës.

Z. President, pranoni ndjenjën e konsideratës sime më të lartë.

Mesazhi i Lartmadhërisë së Saj, Mbretëresha e Danimarkës, Margrethe II

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, ju lutem pranoni, z. President përshëndetjet e mia të përzemërta dhe urimet më të mira për mirëqenien tuaj personale, për lumturinë dhe prosperitetin e popullit të Republikës së Kosovës.
 

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00