29 Mars 2020

Franca interesohet për ngritjen e kapaciteteve të MPB-së

Prishtinë 12 prill  - Ministri i Punëve të Brendshme, z. Bajram Rexhepi priti sot në kabinetin e tij ambasadorin e Republikës së Francës në Prishtinë, z.Jean-François Fitou.

Në këtë takim, ministri Rexhepi e njoftoi ambasadorin Fitou për prioritetet e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe angazhimet qe priten të ndërmerren në adresimin e reformave në sektorin e sundimit të ligjit në vend.

Ambasadori i Republikës së Francës, z. Jean-François Fitou, pasi e përgëzoi ministrin Rexhepi për emërimin e tij Ministër i Punëve të Brendshme, shprehu besimin se do të vazhdohet me bashkëpunimin e ndërsjellë, duke ofruar mbeshtetjen e Qeverisë së Francës për ngritjen e kapaciteteve të MPB-së, me fokus në Policinë e Kosovës, Emergjencat Civile dhe Dokumentet Civile. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 28 mars 2020

- Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri viziton Drejtorinë e Arsimit për ta parë procesin e mësimit online. (Dejtoria e Arsimit në Gjilan, ora 10:30)

- Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri mban takim me Komitetin për mbrojtje dhe shpëtim kundër Covid-19 dhe Qendrën Operative Emergjente (Kampsui i Shkollave të Mesme në Gjilan, ora 11:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e PDK-së në Prishtinë, ora 16:30.