06 Prill 2020

Politikë

KPM-ja ka pranuar 288 ankesa nga nëpunësit civilë

Prishtinë, 20 prill - Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës i Kosovës (KPM) sot publikoi raportin e punës për vitin 2009, sipas te cilit institucionet që prijnë me numrin më të madh të ankesave janë Ministria e Punës dhe Mirëqenies... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)