21 Gusht 2017

Opinion

Lidershipi që tradhton dhe 'Zarfi' i Presidentit

Zhvillimet e fundit politike në vend përsëri dëshmuan se Krimi i Organizuar, Oligarkia Institucionale dhe Kriminaliteti në këto dhjetë vitet e fundit kamuflohet në mënyrë shumë profesionale duke dërguar vendin në zgjedhjet e... Lexo

Jo demaekimit të imponuar

Ka mbi një vit apo ndoshta edhe më tepër, që kryeministri aktual, ngado që sillet dhe rrotullohet, vetëm në një gjë aludon, atë të Demarkacionit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 21 Gusht 2017 - HardhFest, festivalit i vetëm i Vjeljes së Rrushit, Verës dhe Rakisë në Kosovë, organizon konferencë për media për të njoftuar lidhur me festivalin. (Bonzai, prapa Pallatit të Rinisë, ish - Duplex, ora 12:00)

- Bienalja Ndërkombëtare e Artit Bashkëkohor - Autostrada Biennale hap ekspozitën për publikun në tëgjitha hapësirat e në Prizren, përfshirë hapësirat në qendër të qytetit, shtëpitë e vjetra, stacionin e autobusëve dhe hapësirave përreth, përgjatë lumit Lumbardhi në zonën e Marashit, në kodra dhe kala, do të gjenden vepra lidhur me gërmadhat, mjediset njerëzore-natyrore dhe hapësirën kohore përtej kufijve njerëzorë. (Prizren, ora ora 12:00)