22 Gusht 2017

Opinion

A do të bëhët xharrahu i Lutës hero i Kosovës

Kush shantazhon, “fiton": Pas përfundimit të zgjedhjeve, në një shkrim analitik (të gjithë u bëmë analistë!!) thashë se ai që ka kapacitet më të madh shantazhues, do të jet fituesi i zgjedhjeve nëse i referohemi parimit... Lexo

Rënia e lirë e një ish partie

Zgjedhjet e fundit dëshmuan se tërheqja e Isa Mustafës nga kandidatura për kryeministër nuk mjaftoi dhe ishte hap i mangët për elektoratin e LDK-së. Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 Gusht 2017

 - Arritja e Arkivolit të ish kryeministrit te Kosovës, Bajram Rexhepi. (Aeroporti Ndërkombëtar "Adem Jashari", ora 8:30)

- Komisioni i Veçantë për organizimin e ceremonisë mortore organizon homazhe për ish-Kryeministrin e Kosovës, Bajram Rexhepi. (Holli i Kuvendit të Republikës së Kosovës, ora 10:00)

- Nën Patronatin e Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa mbahet mbledhje Komemorative për ish-Kryeministrin Rexhepi. (Teatrin Kombëtar, ora 12:00)

  - Arritja e Arkivolit të ish kryeministrit te Kosovës, Bajram Rexhepi qëndron në shtëpi të të ndjerit. (Suhodoll, ora 13:30)

- Kuvendi Komunal të Mitrovicës organizon homazhe për ish kryeministrin Rexhepi. (Kuvendi Komunal i Mitrovicës, ora 15:00)

- Nisja e Arkivolit nga Kuvendi Komunal i Mitrovicës për te varrezat në Shipol. (Shipol, ora16:00)

- Nën Patronatin e Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa mbahet Ceremonia e varrimit te ish kryeminsitrit Rexhepi. (Shipol, ora 16:30)