06 Korrik 2020

Opinion

Kolona e Pestë

Kolona e Pestë, është formacion i dyshimtë, që ka mision të caktuar! Në Kosovë, Kolona e Pestë, mund të llogaritet Klani nga RIINVESTI, pastaj nënë seksione janë formacionet “Lidhja e Beso.”, të cilët... Lexo

Ra ky mort e u pamë, në LDK

Sot, tapia e LDK-së është përbuz, është shkel, është përdhos. Sot ajo është në duar te uzurpatorëve të licencuar nga autokrati.... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Korrik 2020

- Oda Ekonomike e Kosovës do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme për media lidhur me zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 10:30) 

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Krushë e Madhe, Celinë, Nagavc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i Qendrës Rinore në fshatin Krushë e Madhe, ora 19:00)

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Hoçë e Vogel dhe Brestoc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i  Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël, ora 20:00)