04 Prill 2020

Opinion

Zgjedhjet si zgjidhje përfundimtare

“Lufta është një gjë e shëmtuar, por jo më e shëmtuara. Gjendja e kalbur dhe e degjeneruar e moralit dhe e ndjenjës atdhetare që mendon se asgjë... Lexo

Vetëvendosja e shkolonizimit

Kryefjala e ligjërimit politik të Lëvizjes Vetëvendosje! në Kosovë është shkolonizimi (dekolonizimi). Shkolonizimi i Kosovës dhe arritja e sovranitetit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)