12 Korrik 2020

Opinion

Me bërryla nuk hapen rrugët

Paralajmërimet boshe për rend dhe ligj në veri, po trimërojnë strukturat kriminale në veri dhe po legjitimojnë praninë e Serbisë në veriun e shtetit tonë. Aksionet policore dhe ato të fundit të KFOR-it, ende nuk kanë... Lexo

Udhëkryqi fiskal i Kosovës

Kosova edhe pas dymbëdhjetë vjetësh, ende nuk ka krijuar politika fiskale, të cilat do të mundësonin zhvillim ekonomik dhe shtimin e vendeve të... Lexo

Natyra po çmendet

Hap televiziorin, shohë lajmet e mëngjesit, në Afrikë kanë vdekur 30 fëmijë në mungesë të ujit nga thatesia e madhe që po mbreteron keto... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 12 Korrik 2020

- Kryeministri Avdullah Hoti do të mbajë konferencë për medie. (Oborri i Qeverisë, ora 16:00)