21 Shtator 2019

Opinion

Turpi institucional - Salla Koncertale në Prishtinë

Sa shumë ndihma materiale të vlerësuara në miliarda euro, në forma të ndryshme iu janë dhuruar Kosovës në vitet e pas luftës, për të sanuar,riparuar dhe ri-filluar jetën e re në shekullin e ri 21, pas tërë asaj që... Lexo

Shtigjeve të Malësisë

Rruga drejtë Vuthaj, fshat në Krahinën e Plavës dhe Gucisë së Ali Pashës, të Jakup Ferit dhe trimave tjerë, aq sa ishte e kënaqshme, po aq edhe e... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 shtator 2019

- Federata e pingpongut të Kosovës zhvillon garat ekipore në Superligën e Meshkujve. (Pallati i Sporteve në Prishtinë, ora 10:00)

- Instituti i Kosovës për Drejtësi me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan - Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit dhe NED-it, , do të mbajë konferencë për media, në të cilën do publikohet raporti: “Drejtësia administrative në Kosovë, ligji VS praktika”. (Hotel Sirius, ora 10:30)

- Përmbylljes Java e Kosovës për Zhvillim të Qendrueshëm dhe Java Europiane e Mobilitetit. (Tek monumenti Newborn, ora 12:30)

- Partia e Drejtësisë do të shënojë njëzet vjetorin e themelimit të Partisë. (Salla e Kuqe të Pallatit të Rinisë e Sporteve, ora 14:00)