06 Qershor 2020

Opinion

Kosova në udhëkryqin politik

Po kërkohet rrugë tjetër politike, pasi ajo e Perëndimit (ekzistuesja) qenka e gabuar. Po cila mund të jetë rruga tjetër? Ca nga politikanë, por dhe ca opinionistë karshi zhvillimeve më të reja për dhe rreth Kosovës, po... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)