04 Prill 2020

Opinion

Filozofia dhe legjislacioni politik

Formulimi imperativ dhe kategorik i kohës, dhe ideja mbi të qenurit e arsyshme, si një vullnet i përgjithshëm i ligjeve të bazuara te teoria e kushtetutës së Kantit. Ai zgjodhi tri pytje, si mund të dallohet se një ligj zyrtar a është... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)