24 Tetor 2020

Opinion

Kriza në Kosovë është e porositur

Si u prodhua kriza nga analistët dhe mediat, por më keq se si në mënyrë të pashembullt u keqësuan raportet Kosovë-Amerikë. Çfarë roli patën TV-të e mediat në Kosovë?! Si i kanë paraprirë këta analistë... Lexo

Sërish thirrje për ndihma

Para për popull, apo për arkën e partisë? Prej se ne mbajmë mend, gjithmonë nga diaspora janë kërkuar vetëm para! Mirë dakord, se tanimë të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Tetor 2020

- Federata e Futbollit e Kosovës rifillon fazen finale te projektit “Elite Youth Development U15”. (Fusha “Top Football” në fshatin Mazgit, ora 9:00)

- Federata e pingpongut të Kosovës organizon kampionatet individuale për U21/e (1999), dhe Veteran. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

 

- Komisioni Zgjedhor i Kosovës mban mbledhje e radhes. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 10:30)