24 Gusht 2017

Zemaj promovon librin "Evropa në udhëkryq - ngritja e Rajhut të 3 në Gjerman

Prishtinë, 9 gusht - Sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës "Pjetër Bogdani", zëvëndës ambasadori i Republikës së Kosovës në Berlin, Astrit Zemaj do të promovojë librin "Evropa në udhëkryq - Lindja dhe ngritja e Rajhut të tretë në Gjermani 1918-1939".

Libri është një studim i gjendjes në Gjermani nga këndvështrimi politik, diplomatik, ushtarak dhe ekonomik, ndërmjet dy luftërave botërore, 1918-1939.

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Gusht 2017

- Agjencia për Menaxhim të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme me përkrahjen dhe asistencë nga KFOR-i do të zhvillojnë ushtrimin fushor “MASCAL”, me skenar rrëzimin e një aeroplani komercial, ku si pasoj ka lëndime në masë. (Aeroporti i Gjakovës, ora 9:00)

- Kryesia e OVL UÇK-së mbanë mbledhjen e radhës, e cila do të jetë e hapur edhe për media. (Selia e OVL UÇK-së, ora 13:00)

-  Vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Republikës së Kosovës ku do te behët zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)