24 Qershor 2018

Rrjeti i organizatave të kulturës në Pejë organizojnë panel për kulturë

Pejë, 13 tetor - Organizata joqeveritare Into the Park dhe Local Democracy Agency of Kosovo në bashkëpunim me Rrjetin e Organizatave të Kulturës në Pejë organizon sot Panelin për Kulturë, që do të mbahet në Teatrin Istref Begolli në Pejë.

Qëllimi themelor i këtij debati është shpalosja e planeve, projekte dhe programeve të kandidatëve për kryetar komune për kulturën. 

Gjatë këtij debati, kandidatët për kryetar komune të Pejës do t’i përgjigjen pyetjeve dhe kërkesave të pjesëmarrësve për kulturën, trashëgiminë kulturore dhe turizmin e qytetit.

Përmesë këtijë Paneli ne do të ofrohet një hapësirë diskutimi për ide, plane, dhe agjenda në të cilat të gjitha grupet e interesit të kulturës në Pejë mund të bëhen pjesë, duke kontribu mbi zhvillimin e një agjende kulturore të përbashkët për qytetin.

Gjate keti debati, OJQ-te deshirojn qe te ofrojn një hapesire diskutimi ideve, planeve, agjendave te cilen te gjitha grupet e interesit te kultures ne Peje mund te behen pjese, duke ndikuar ne menyre direkte tek njera pale ne tjetren mbi zhvillimin e nje agjende te perbashket te ketyre paleve. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Qershor 2018

- NISMa Socialdemokrate mban Kuvendin e dytë të Punës. (Hotel Emerald, ora 14:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyret e Vetevendosjes, ora 14:00)

- Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Turneun në pingpong për ditën e Çlirimit. (Prishtin, ora 10:00)