27 Shkurt 2021

Promovohet libri “Aftesitë Bjeshkatare: Shkolla Verore”

Prishtinë, 13 tetor - Sot në Biblioteken Kombëtare “Pjeter Bogdani“,  Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës do të promovojë librin “Aftesitë Bjeshkatare: Shkolla Verore” i shqipëruar nga Prof. Teuta Bicaj dhe Abdurahim Abdushi.

Libri në fjalë është vepër e krijuar nga Federata Ndërkombëtare e Bjeshkatarisë dhe Alpinizmit (UIAA) në bashkëpunim me Fondacionin Petzl.

Sjellja e këtij librit te lexuesi shqiptar, është një hap i madh drejt edukimit, përparimit dhe zhvillimit të bjeshkatarisë dhe alpinizmit të mirëfilltë në mesin e komunitetin bjeshkatar dhe alpinist.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)