25 Janar 2021

Përmbyllet fushata #dashniekujdes

Prishtinë, 22 dhjetor - Aksioni për Nëna dhe Fëmijë angazhohet në mbështetje të përmirësimit të shëndetit të nënave dhe fëmijëve në Kosovë.

Në bashkëpunim me partnerët dhe donatorët tanë përgjatë viteve të fundit kemi shpëtuar më shumë se 6000 jetë të foshnjeve përmes medikamentit Survanta, respiratorëve, inkubatorëve dhe shumë pajisjeve tjera mjekësore.

Për shkak të nevojës të jashtëzakonshme të institucioneve shëndetësore për mbështetje edhe gjatë pandemisë, ne filluam fushatën #DASHNIEKUJDES e cila kishte për qellim ngritjen e fondeve për të përmirësuar shëndetin e nënave dhe fëmijëve në vend. Kjo kampanjë zgjati dy javë dhe u përmbyll me një ngjarje televizive në Klan Kosova, ku u diskutua për misionin e AMC-së dhe impaktin e madh të programeve tona shëndetësore në shoqërinë tonë dhe institucionet e vendit.

Në këtë ngjarje morren pjesë personalitete të njohura si Lyrical Son, Agnesa Vuthaj, Diellza Kolgeci, Denik Prizreni e Asim Gashi të cilët mblodhën donacione dhe biseduan në telefon me qytetarë, dhe të cilët i falenderojmë jashtëzakonisht shumë për mbështetjen e kampanjës tonë.

#dashniekujdes mblodhi fonde në dy mënyra: përmes sponsorizimeve nga donatorë, donacione online dhe gjatë emisionit në Klan Kosova, përmes telefonatave me qytetarë.

Për dy javë fushatë, u mblodhën gjithsej 20,634.72 Euro.

Të gjitha fondet e mbledhura në këtë fushatë, do të dyfishohen deri në vlerën 50,000 euro, falë mbështetjes së Iniciativa për Komunitet në BERZH.

Të gjithë donatorët do të kenë qasje në informatat se si dhe ku janë shpenzuar fondet e mbledhura, e poashtu dhe dorëzimin e materialeve, duke përcjellë rrjetet tona sociale në Facebook, Instagram dhe Twitter, dhe në website të AMC-së www.amchealth.org

#dashniekujdes nuk do të ishte e mundur pa sponsorët tanë GOLD: EXFIS, PHARMALEADER e Meridian EXPRESS, dhe sponsorët BRONZE: EraMed, PI Communications, Ipko Foundation, Vitech SHPK, R.I.T AUK, Entermedia, Koslabor.

Nga ekipi i AMC-së, i dërgojmë shumë #dashniekujdes vullnetarëve të kampanjës të cilat na qëndruan pranë gjatë gjithë kampanjës, duke na ndihmuar, këshilluar e mbështetur. Falemnderit Base Agency, ProCon Group, BlackBird Marketing dhe ShortCut.
-- 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Dhjetor 2020

- Shtabi i Lidhjes Demokrarike te Kosovës mban konferencë për media. (Selia e LDK-së, ora 12:00)