07 Qershor 2020

KOMF pret fëmijët në shënimin e 30 vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës

Prishtinë, 20 nëntor - Për nder të shënimit të 30 vjetorit të Konventës për Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, sot ka pritur fëmijët, prindërit dhe kujdestarët në zyret e KOMF për të biseduar bashkë për të drejtat e fëmijëve.

Gjatë vizitës, KOMF bashkëbisedoi me fëmijët dhe prindërit për të drejtat e fëmijëve, dëshirat dhe brengat e tyre. Fëmijët patën rastin të shprehen edhe përmes lojërave dhe vizatimeve në Librin e Fëmijëve.

Përveç qëllimit të shënimit të kësaj dite, aktivitetet e kësaj natyre me fëmijët janë dhe do të mbesin shumë të rëndësishme për KOMF, për të përçuar zërin e fëmijëve tek vendimmarrësit dhe shoqëria kosovare.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)