23 Shkurt 2020

Fillon Fushata ‘Ushqehu, shijo dhe ndihmo me Buka dhe Schaarf’

Prishtinë, 16 shtator - Sot fillon fushata për shpëtimin e jetëve të fëmijëve dhe nënave e organizuar nga Meridian Express me Action for Mothers and Children.

Fushata fillon sot dhe do zgjasë 1 muaj, deri më 15 Tetor 2019. Ky është viti i dytë me radhë ku Meridian Express po organizon këtë fushatë me qëllim për ngritje të fondeve për fondacionin humanitar AMC.

Fushata ka për bazë produktet e  brendit  Schärf dhe senduiçët e ngrohtë të BUKA Bakery, ku për çdo kafe/çaj ose senduiç që do të porositet nga konsumatori, 10% e vlerës  do të dhurohet në ndihmë të nënave dhe fëmijeve.

Me anë të fondeve të cilat do të ngriten përmes kësaj fushate, AMC do të financojë programet shëndetësore sic janë: furnizimimi me medikamentin jetë-shpëtues për foshnje Surfaktant si dhe zhvillimin e Qendrave Informuese ‘Klasat për Nëna’.

Vendet ku mund të shijoni produktet e Schärf dhe të BUKA Bakery dhe të ndihmoni misionin tonë janë lokalet e Meridian Express, në : Rr. Eqrem Rexha- Arbëri (afër Komunës së re), Pjata- Prishtinë, Rr. Nazim Gafurri, ( rrugës për Gërmi), Lagjia Marigona Residence, Lagjia Qëndresa -Vetërnik, Rr. William Walker, Prizren.

AMC falenderon Meridian Express për bashkëpunimin si dhe komunitetin që  e bën të mundur suksesin e fushatës duke vizituar pikat e Meridian Express dhe duke konsumuar këto produkte. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 shkurt 2020 - Partia Demokratike e Kosovës, mban Konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

- Mbahet marshi i çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë. (Pikë nisja nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, Fushë Kosovë, në hyrje të Prishtinës, ora 12:00)

- Komuna e Deçanit në bashkëpunim më OVL-UÇK-së në Deçan! bejnë zbulimin e pllakës së varrit të luftëtarit e komandantit Halim DervishTolaj nga Prejlepi i Deçanit. (Kompleksi i Varrezave të Dëshmoreve të Kombit në fshatin Prejlep, ora 12:00)