22 Shkurt 2020

Diskutohet për tolerancën dhe sigurinë njerëzore e të rinjve në Kosovë

Prishtinë, 27 nëntor - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me organizatën për  Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) organizon konferencën me temën “Toleranca & Siguria Njerëzore e të Rinjve në Kosovë” në kuadër të Departamentit të Rinisë, përkatësisht Sektorit për Siguri Njerëzore. 

Qëllimi i konferencës është reflektimi mbi të arriturat e vitit 2018 nga ky sektor në përkrahjen dhe fuqizimin e të rinjve në fushën e sigurisë njerëzore si dhe roli i OSBE në bashkëpunimin edhe më tutje me MKRS në fushën e sigurisë për të rinj. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 shkurt 2020

- Fillon kampionati ekipor në pingpong. (Salla e pingpongut në Prishtinë, ora 10:00)

- Grupi për Studime Juridike dhe Politike organizon konferencën për media ku do të prezantohet punimi me titull “Pesë gjërat që Qeveria e re e Republikës së Kosovës duhet t’i ketë parasysh sa i përket dialogut Kosovë-Serbi”. (Qendra e Konferencave ‘Orion’, ora 10:30)

- Federata e Arteve Mikse Marciale e Kosovës, mban konferencë për medie në prag të organizimit të Kosova Fighting Series 1. (Shtëpia e Sporteve, ora 11:00)

- Anibar International Animation Festival organizon koncertin me "Brumz Blluz". (Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë, ora 21:30)