25 Janar 2021

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës hap ekspozitën vjetore

Prishtinë, 24 dhjetor - Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës (AAVK) organizon hapjen e ekspozitës vjetore e cila do të mbahet në Muzeun Kombëtarë të  Kosovës.

Kjo ekspozitë shpërfaq vepra nga fusha e pikturës, skulpturës, grafikës, dizajnit grafik, fotografisë artistike, vizatimit etj, duke filluar nga fryma e introduktit real, ekspresiv, surreal, abstrakt, e deri te trendët më aktuale të artit konceptual.

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës është organizatë joqeveritare, joprofitabile dhe profesionale, në të cilën në bazë vullnetare, janë bashkuar shoqatat regjionale të artit vizual të Republikës së Kosovës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Dhjetor 2020

- Shtabi i Lidhjes Demokrarike te Kosovës mban konferencë për media. (Selia e LDK-së, ora 12:00)