06 Qershor 2020

Kulturë

Muzeu organizon punëtorinë “Shkolla e Mozaikut”

Prishtinë, 17 tetor - Muzeu Kombëtar i Kosovës ka njoftuar se sot do të organizojë punëtorinë “Shkolla e Mozaikut”. Qëllimi i kësaj punëtorie është njohja dhe mësimi i teknikave të ndryshme për përpunimin e... Lexo

Hapet edicioni i dytë i Metamorphosis

Prishtinë, 15 tetor - Hapet edicioni i dytë i Metamorphosis. Metamorphosis është projekt i cili implementohet nga Fondacioni Shtatëmbëdhjetë, ka për qëllim... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)