06 Korrik 2020

Kulturë

Hapet ekspozita “Ditarët e Depresionit”

Prishtinë, 3 korrik - Sot në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë hapet ekspozita “Ditarët e Depresionit”, realizuar nga Ferdi Limani e cila reflekton shpresën dhe synon të hap njerëzit të flasin lirshëm mbi depresionin dhe... Lexo

Nëndërkohë, Lumbardhi rihap dyert

Gjilan, 1 korrik - Pas një periudhe të tërheqjes për ta mundësuar riijetësimin e Kino Bahçes, të vazhduar nga pandemia globale, Lumbardhi i rihapë dyert... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Korrik 2020

- Oda Ekonomike e Kosovës do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme për media lidhur me zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 10:30) 

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Krushë e Madhe, Celinë, Nagavc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i Qendrës Rinore në fshatin Krushë e Madhe, ora 19:00)

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Hoçë e Vogel dhe Brestoc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i  Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël, ora 20:00)