04 Korrik 2020

OEAK prezanton indeksin e zhvillimit të sektorit të prodhimit

Prishtinë, 23 maj - Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) organizon tryezën e radhës të titulluar 'Indeksi i Zhvillimit të Sektorit të Prodhimit', ku do të prezantohen të gjeturat e një studimi mbi konkurrueshmërinë e sektorit të prodhimit.

Paneli do të përfshijë diskutime nga Ministri i Financave, Bedri Hamza, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, dhe Leonora Kusari nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Korrik 2020

- Shoqata "Miqtë e Amerikës", do të organizojë aktivitet në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA ku aktiviteti fillon me pastrimin e sheshit Bill Clinton nga zjarrfikësat e Prishtinës. (Sheshit Bill Clinton, ora 10:00)

- Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të bëjë shenjëzimin e shtigjeve të biçikletave në hyrje të Fushë-Kosovës, te rrethi i kazermës “Adem Jashari”, bashkë me grupin e çiklistëve “Marakli t’biçikletave”. (Parkingu i Ministrisë së Infrastrukturës, ora 10:00)

- Në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA pjestarët e Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinë do ta ngrisin flamurin. (Sheshi Bill Clinton, ora 11:00)
 
- Kryeministri merr pjesë në fillmin e fushatë së korrje shirjeve në Kosovë. (Zona Industriale në fshatin Shirokë, Komuna e Suharekës, ora 14:00)