06 Qershor 2020

Nesër pastrohet rezervuari i ujit në fshatin Vragoli

Prishtinë, 29 prill - Gjatë ditës së nesërme,  Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” ka planifikuar të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në fshatin Vragoli, komunë e Fushë Kosovës. 

Konsumatorët të cilët furnizohen me ujë të pijshëm nga ky sistem do të mbesin pa ujë duke filluar nga ora 12:00 – 15:00 dhe ata janë: Parku i Biznesit në Drenas, Sllatina e Madhe dhe  Fshati Henc.

Pastrimi i rezervuarëve të ujit, i  domosdoshëm bazuar në shërbime cilësore për konsumatorët.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)