06 Qershor 2020

Kryeministri Haradinaj takohet me prodhuesit e Pejës

Pejë, 23 janar - Kryeministri i Kosovëw, Ramush Haradinaj së bashku me Klubin e Prodhuesve të Kosovës i kanë ftuar të gjithë prodhuesit e rajonit të Dukagjinit që të jenë të pranishëm në takimin e përbashkët i cili mbahet sot në qytetin e Pejës.

Qëllimi i takimit është diskutimi mbi temat që prekin drejtpërdrejt prodhuesit dhe zhvillimin ekonomik të vendit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)