04 Korrik 2020

Vetëvendosje organizon aktivitet për mbrojtjen e lumenjve

Ferizaj, 31 gusht - Sot pranë objektit të Komunës së Ferizajit, Lëvizja Vetëvendosje fillon aktivitetin e dytë te pedalimit për ndryshimin që i duhet vendit "Lëvizim".  

Kohëve të fundit në Shtërpcë dhe Biti vazhdoj shkatërrimi lumenjve. Lepenci dhe lumenjtë e vegjël Kallugjer dhe Bolovan janë jetë për banorët atje.

Për interesa e përfitime private të disa individëve u tentua që banorëve t'iu u merret të vetmit ujë që kanë për pirje dhe ujitje të tokave bujqësore.

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Korrik 2020

- Shoqata "Miqtë e Amerikës", do të organizojë aktivitet në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA ku aktiviteti fillon me pastrimin e sheshit Bill Clinton nga zjarrfikësat e Prishtinës. (Sheshit Bill Clinton, ora 10:00)

- Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të bëjë shenjëzimin e shtigjeve të biçikletave në hyrje të Fushë-Kosovës, te rrethi i kazermës “Adem Jashari”, bashkë me grupin e çiklistëve “Marakli t’biçikletave”. (Parkingu i Ministrisë së Infrastrukturës, ora 10:00)

- Në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA pjestarët e Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinë do ta ngrisin flamurin. (Sheshi Bill Clinton, ora 11:00)
 
- Kryeministri merr pjesë në fillmin e fushatë së korrje shirjeve në Kosovë. (Zona Industriale në fshatin Shirokë, Komuna e Suharekës, ora 14:00)