29 Nëntor 2020

Reçica zotohet të mbetet një krah i fortë i punëtorëve dhe punëdhënësve

Prishtinë, 22 tetor - Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Federatës Sindikale të Pavarur (FSP) “ElektroKosova”, të prirë nga kryetari, Ahmet Hyseni, me të cilin u bisedua rreth sfidave të kësaj sindikate e cila përfaqëson rreth 1 mijë e 500 punëtor të KEDS-KESCO.

Nga përfaqësuesit e kësaj sindikate ministri Reçica kërkoi që të jenë sa më të zëshëm rreth mbrojtjes së të drejtave dhe përmirësimit të kushteve të punës për gjithë punëtorët që janë nën ombrellën e kësaj sindikate.

Reçica tha se do të jemi gjithnjë një krah i fortë i punëtorëve dhe punëdhënësve, si dhe të pa kompromis ndaj gjithë atyre që nuk respektojnë masat e rëndësishme që kanë të bëjnë me sigurinë dhe shëndetin në vendin e punës.

 â€‹

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Nëntor 2020

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e parë për media lidhur me hapjen e vendvotimeve. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 8:00)

- Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të komunës së Podujevës Naim Fetahu, do të votojë në shkollen fillore “Esat Mekuli”. (Fshati Dobratin në Podujevë, ora 10:00)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e dytë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 11:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 11:30)

- Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Podujevë, mban sot konferencë për media. (Sheshi i qytetit, para shtatoreve të katër heronjëve, ora 12:00)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e tretë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 15:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 15:30)

- Komisioni Qendror Zgjedhor mban konferencën e katertë për media lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 19:00. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 19:30)