27 Shkurt 2021

Nënshkruhet marrëveshja për fondin e projekteve te Efiçiencës së Energjisë

Prishtinë, 26 gusht - Ministria Ekonomisë dhe Ambientit (MEA) organizon takimin në të cilin do të bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes të Agjencisë Kosovare për Efiçiencë të Energjisë dhe Fondit Kosovar për Efiçiencë të Energjisë.

Kjo marrëveshje do të jetë për kalimin e fondit drejt FKEE-së për zhvillimin e projekteve të Efiçiencës së Energjisë.

Takimi mbahet sot në objektin e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit në të cilin do të jetë dhe ministri Blerim Kuçi.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)