30 Maj 2020

Kosova shënon Javën e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Javën e Diplomacisë së Klimës

Prishtinë, 16 shtator - Java e Zhvillimit të Qëndrueshëm i Kosovës (KSDW) dhe Java e Diplomacisë së Klimës (CDW), dy ngjarje ndërkombëtare të niveleve të larta (konferenca) që shqyrtojnë sfidat kryesore të mjedisit dhe ndryshimet klimatike të Kosovës, do të organizohen për herë të dytë (KSDW) dhe herë 3-të (CDW) të Kosovës.

Një seri konferencash, do të bashkojnë aktivistët dhe autoritetet e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike kombëtare dhe ndërkombëtare për të diskutuar dhe ngritur vetëdijen për çështjet e ngutshme.  

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)