27 Shkurt 2021

Disa lagje të Prishtinës mbesin pa ujë të pijshëm

Prishtinë, 26 gusht  – KRU ,,Prishtina” njofton konsumatorët se gjatë ditës së sotme, duke filluar nga ora 14:00 ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të KRU”Prishtina” sh.a. do të fillojnë me sanimin e defektit të ndodhur në gypin e çelikut të Badocit me diametër fi 600 mm.

Për shkak të punimeve teknike në sanimin e defektit, pa ujë të pijshëm nga ora 14:00 do mbesin Graçanica, Hajvalia, Matiqani, Veterniku dhe zona qendër e lagjes Bregu i Diellit në Prishtinë.

Mungesa e ujit do zgjasë deri në sanimin e gypit.

Kohë pas kohe qytetarët do të informohen për saktësinë.

KRU ,,Prishtina”  kërkon mirëkuptim nga qytetarët, derisa ekipet teknike do e bëjnë të pamundurën që të sanohet sa më shpejtë.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)